Een klacht indienen – Huisartsenpraktijk Loch Pruis – Apeldoorn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Loch Pruis
Vosselmanstraat 4-B 7311 CL
Apeldoorn

Een klacht indienen

Mocht u naar aanleiding van contact met onze praktijk een klacht hebben dan horen we dat graag. Wij nemen uw klacht serieus en bieden aan dat u met betrokken medewerker contact opneemt, ofwel met een van de artsen in de praktijk. Wij bespreken dan op welke wijze wij uw klacht behandelen. Het fijnst is wanneer u dat direct met de betrokken medewerker opneemt, maar het kan ook via onderstaand klachtenformulier of een formulier vragen aan de assistente.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris die niet bij onze praktijk hoort. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen bij de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. De klachtenfunctionaris is te bereiken via het telefoonnummer 085-5363109.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg via Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in het folderrek bij de balie en op www.skge.nl.

Onze klachtenregeling kunt u hier inzien.

(LET OP! Dit formulier is niet bedoeld voor medische/privacygevoelige informatie. Hiervoor verwijzen wij u naar het Patiënten Portaal.)

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord